HashtagBrock verzorgt vormgeving, concepting, Wordpress websites en Social Media.

HashtagBrock is in 2019 opgericht door 28 jarige Marketing manager, vormgever, inspirator en vader van Elias: Jannik Brock.

Door altijd werkzaam geweest te zijn in de creatieve sector zit ik bomvol vernieuwende en innovatieve ideeën. Mijn doel is mensen met elkaar te verbinden door middel van vernieuwende marketing- en Social Media concepten in combinatie met online en offline vormgeving.

Begonnen als Grafisch Vormgever bij een Marketing-PR bureau gespecialiseerd op Food & Beverage, daarna werkzaam geweest als kaarten ontwerpen bij het nummer 1 bedrijf op gebied van geboorte-, trouw- en uitnodigingskaarten. Om vervolgens een iets andere kant in te slaan als marketingmanager bij een organisatie gespecialiseerd in culinaire-, creatieve- en actieveworkshops.

Deze verschillende disciplines giet ik nu samen in een nieuw concept #Brock met verschillende online pakketten die ik aanbied zodat u en uw organisatie zich niet meer druk hoeft te maken om uw website, Social Media content of concepten voor een online actie.

Ook bied ik alles omtrent de klassieke offline media aan van concept, uitwerking tot een gedrukt product. Alles is uiteraard op de wensen en behoeften van u afgestemd en elk product is uniek.

Ik verheug mij op interessante samenwerkingen en sta altijd open voor een gesprek.

Kantoor

De Bilt / Utrecht

Henrica van Erpweg 51, 3732 BC
+31 6 41 61 26 39 / info@hashtagbrock.nl

Routebeschrijving